UllaRiikka Tarkoitukseni on tuoda lukijoilleni tietoa kaikenlaisista yhteiskunnallisista epäkohdista, myös niistä paljon kaivatuista positiivisista asioista. Tuoda julki oma kansanedustaja ehdokkuuteni,ja mielipiteitäni. Haluan tiedottaa, millaisia asioita tulen ajamaan, jos kansalaiset minut valitsee eduskuntaan.

Mielipiteeni maahanmuutosta ja tärkeä info kansalaisille rasismin vastaisesta peruskirjasta.

Vapauspuolue on sitä mieltä, että maahanmuuttoa pitäisi rajoittaa, ja se on myös puolueen vaaliohjelman yksi ohjenuorista. Syynä tähän EI OLE RASISMI, vaikka sitä koitetaankin manipuloida ihmisten mieliin.

Rasismi on mielestäni todellakin väärin. Kyllä meillä kaikilla on oikeus olla sen värisiä, kun syntymästämme asti olemme olleet, oikeus omanlaiseen kulttuurin ja uskontoon. Tämä asia on todellakin minulle haastava, koska tunnen monia ihania ulkomaalisia ystäviä, jotka tuovat raikasta ja erilaista katselukantaa suomalaiseen arkeeni.

MOT-ohjelmassa tuli ilmi, että Suomi ottaa maailmassa helpoimmin maahanmuuttajia. Olemme siis maahanmuuttajien mielestä maailman ihanin maa. Hymy Positiivista eikö totta?  On toki hienoa, että olemme auttavaisia ja osoitamme maana vihreätä valoa ulkomaalsia kohtaan.

Asialla on myös toinen puoli. Nimittäin se, että oman maamme talous ei enää kestä tällaista löyhää maahanmuutto politiikkaa. Auttamisessakin pitää olla jokin raja, ja löytää kansallinen keskitie. Maahanmuuton samanlainen jatkuminen ei enää palvele auttamisen tarkoitusta, jos se tapahtuu oman maan (paikallisten) kansalaisten kustannuksella. En missään nimessä ole valmis rajoittamaan sotaa tai muun vakavan uhan takia muuttavien ulkomaalaisten maahan ottoa, (sitä vois ehkä lisätä jopa 0.5% ) Tarkoitan nimen omaan perheenjäsen- ja työperusteisen maahanmuuton rajoittamista. Työt pitää jättää suomalaisille ensisijaisesti, koska kärsimme valtavasta työttömyydestä. Lisäksi rajoittamalla perheenjäsenperusteista maahanmuuttoa jää oman maamme vähäosaisille, ja kodittomille paremmat mahdollisuudet toimeetuloon, ja koteihin.

Joka tapauksessa, kysynkin seuraavia asioita lukijoilta:

Onko oikein, että otamme lisää maahanmuuttajia, vaikka meidän omat asiat ovatkin rempallaan? Eikö meillä ole Suomalaisina oikeus sanoa, että hoidetaan oman maan kansalaisten asiat kuntoon ensisijaisesti, ilman että meidän tarvitsee kuulla olevamme rasisteja?

Eikö rasismi ole luonteeltaan jotain aivan muuta?  Minun mielestäni se on toisen maan kansalaisen ihon, syntyperän, oikeuksin ja erilaisuuden aliarvioimista, ja/tai vihamielistä käyttäytymistä näitä ihmisiä kohtaan. Ei, ulkomaalaisten maahanmuuton rajoittaminen, työ ja perheperusteisena ole rasismia, jos oman maan asiat ovat miten ovat.

 

Sitten toiseen tärkeään aiheeseen.

Helsingissä, puolueiden puheenjohtajien rasismin vastaisessa peruskirjan allekirjoitustilaisuudessa 8.3. 2011 tuli ilmi, että rasismin vastaisen peruskirjan tarkoitus ei ole ainoastaan vastustaa rasismia. Siihen sisältyi myös toisenlanen kiero asia, joka jäi valtaosalta ihmisiä huomioimatta. Nimittäin allekirjoittamalla tämän peruskirjan antaa allekirjoittaneet myönnytyksen Euroopan poliisin vallan lisäämiseen kansalaisiin nähden.

Toinen asia, jonka selvitin seuraavaksi tutkimalla peruskirjan suomennosta oli, että allekirjoittaneet antavat myös suostumuksensa esim. olla puhumatta ulkomaalaisten tekemistä rikoksista, ja löyhän ulkomaalaispolitiikan tuottamista taloudellisista ongelmista Suomessa. Tästä voidaan vain päätellä, että jos ongelmista ei saa edes puhua, EI NIITÄ OLE EDES TARKOITUSKAAN RATKAISTA! Ihmisiä manipuloidaan uskomaan, että rasismin vastaisen peruskirjan allekirjoittamatta jättäminen olisi merkki puolueen rasistisuudesta. Asia ei kyllä ole näin. Näistä kahdesta edellämainituista syistä VAPAUSPUOLUE ja muutamat muut pienpuolueet EIVÄT allekirjoittaneet peruskirjaa.

Milloin alamme ottaa asioista itse selvää, ja lopetamme liian sinisilmäisen asenteen, mediaa ja nykyisiä päättäjiämme kohtaan? Milloin alamme kyseenalaistaa asioita terveeltä pohjalta?

Minun käsittääkseni terveen kansallisen järjen käyttäminen ei ole RASISMIA.

Linkkejä:

http://www.ihmisoikeusliitto.fi/index.php/etusivu/56-ajankohtaista/183-11-puoluetta-allekirjoitti-rasismin-vastaisen-peruskirjan-2-kieltaeytyi

http://foliohattukissa.nettisivu.org/uutinen-18/

 

Ja vielä kielitaitoisille englannin kielinen versio peruskirjasta, koska sitä "jostain syystä" ei ole suomennettu, miksiköhän? Päättämätön  Tämän englannin kielisen version julkaisee pdf muodossa ihmisoikeusliitto.

http://www.ihmisoikeusliitto.fi/images/pdf_files/Peruskirja_allekirjoitettu.pdf

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Järkeviä ajatuksia maahanmuutosta!

Toimituksen poiminnat